O Nama

 

Naša firma postoji od 01.07.2005-e godine i za taj period smo uspeli da izgradimo uspešnu poslovnu karijeru. U okviru našeg preduzeća postoji posebno oformljen tim stručnjaka koji se bavi izvođenjem radova vezanih za gasne i vodovodne instalacije, kao i za dijamantsko bušenje rupa u betonu različitih promera. Takođe postoji poseban tim koga čine zaposleni ciji je zadatak poboljšanje marketinga firme kao i praćenje tržišta i želja naših korisnika usluga.


Primarni cilj nam je da se poslovi obavljaju uz maksimalnu efikasnost i efektivnost, u što kraćem roku a sve to da bi naši korisnici usluga bili zadovoljni finalnim ishodom našeg rada. Naša želja je da našim komitentima omogućimo sigurnost koju oni očekuju kao i da uvek budemo spremni da pažljivo saslušamo njihove želje i potrebe i da ih uz maksimalno postovanje ispunimo.


Poverenje je ključ našeg uspeha i opstanka sve do današnjeg dana na veoma konkurentnom trzistu.


Našu uspešnu karijeru čine veliki poslovi obavljeni za velike kompanije kao i dosta poslova odbavljenih za fizička lica na teritoriji našeg okruga a i šire. Možemo se pohvaliti mnoštvom zadovoljnih korisnika kod kojih smo ostavili trajni pečat našega rada.

>>> REFERENCE OVDE  <<<

Iako smo jos uvek mlada firma ipak se možemo pohvaliti velikim iskustvom i spremnošću na stalno učenje i prilagođavanje sve raznolikijem i zahtevnijem tržištu i sve raznovrsnijim željama naših komitenata.


Sa punim pravom možemo tvrditi da angažujući naš tim dobijate maksimalni kvalitet i uslugu.

Pogledajte Vrste Usluga koje pružamo.


S’ postovanjem
PR “Mega Plam”

 

 

 

Pozovite